Buro Kronkels
webmaster  Uw Webmaster:
 Paul Hulsebosch


 Stuur Bericht
 Begin Opnieuw

MEER KRONKELS
» Geef Tips!
» Archief
» Meer Info

TIPS
Mocht je vinden dat ik een bepaald nummer steeds maar over het hoofd zie terwijl op jezelf een onuitwisbare indruk heeft gemaakt, laat het me dan vooral weten. Wie weet raak ik net zo ge´nspireerd als jij. Met formulier hiernaast kun je Tips voor nieuwe Hits opgeven en die zijn van harte welkom.

WEDDEN
Er zijn twee vaste bezoekers die me de komende tijd dagelijks van tips voorzien. Je kunt zien welke tips ze gegeven hebben en welke door mij gehonoreerd zijn (grijs gemarkeerd).
» Bekijk tips

WAAROM
Elke dag zijn er wel van die liedjes die in m'n hoofd blijven steken en die ik dan ook prompt wil luisteren. En elke dag is er wel een liedje dat er, meestal alleen die dag, bovenuit steekt. Dat liedje zal ik proberen hier neer te zetten. Zodat jij ook mee kunt genieten. Mocht het liedje jou ook aanspreken of juist helemaal niet, voel je dan vooral vrij om je mening te geven.

ANDERE SITES
» LevelZ
» PhotoMarcu
» Studio Hondius
» Circus Rotjeknor
» GameZ
» PC Zone
» Computer Idee
» Theater Lantaren/Venster
» Rust
Tips voor nieuwe Hits
Datum:  | Tijd: 
*/ if ($message) { /* uncomment the next two lines to strip out html from input */ $name = strip_tags($name); $message = strip_tags($message); $message = ereg_replace("\r\n\r\n", "\n

", $message); $date = date("d-m-Y, H:i"); $message = "$name | $date

$message


"; $fp = fopen (basename($PHP_SELF) . ".comment", "a"); fwrite ($fp, $message); fclose ($fp); } @readfile(basename(($PHP_SELF . ".comment"))); ?>
Naam:

Bericht:

Buro Kronkels | 2002 - 2004